Από το: Συνταγές της Κατίνας
Καθαρίζουμε τον μπακαλιάρο, τον ξαλμυρίζουμε και τον βάζουμε να στραγγίξει. Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα κόβουμε σε ροδέλες. Χτυπάμε το σκόρδο με το γουδί, ώστε να λιώσει. Αν χρειαστεί, καθαρίζουμε τη σταφίδα από τις
ουρίτσες. Στύβουμε τη φρέσκια ντομάτα στο σουρωτήρι. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, το σκόρδο και τα τσιγαρίζουμε μέχρι να μαλακώσουνε.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://syntagesapokatina.blogspot.gr
Καθαρίζουμε τον μπακαλιάρο, τον ξαλμυρίζουμε και τον βάζουμε να στραγγίξει. Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα κόβουμε σε ροδέλες. Χτυπάμε το σκόρδο με το γουδί, ώστε να λιώσει. Αν χρειαστεί, καθαρίζουμε τη σταφίδα από τις
ουρίτσες. Στύβουμε τη φρέσκια ντομάτα στο σουρωτήρι. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, το σκόρδο και τα τσιγαρίζουμε μέχρι να μαλακώσουνε.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://syntagesapokatina.blogspot.gr