Από το: Μαγειρέματα & άλλα
Αλατοπιπερώνουμε τα μπουτάκια και τα γεμίζουμε με ένα κομματάκι φέτα και πασπαλίζουμε με ρίγανη στο καθένα. Τα κλείνουμε με οδοντογλυφίδες και τα περνάμε από το τηγάνι να ροδοκοκκινίσουν. Στην συνέχεια τα βάζουμε σε ένα ταψάκι και ρίχνουμε το
τοματάκι, τα μανιτάρια, τι πιπεριές και το κασέρι κομμένο σε κυβάκια. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και ελαιόλαδο και το ψήνουμε 1 ώρα, σπεπασμένο με αλουμινόχαρτο και μισή ώρα ξεσκέπαστο...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://mageirisa.blogspot.gr
Αλατοπιπερώνουμε τα μπουτάκια και τα γεμίζουμε με ένα κομματάκι φέτα και πασπαλίζουμε με ρίγανη στο καθένα. Τα κλείνουμε με οδοντογλυφίδες και τα περνάμε από το τηγάνι να ροδοκοκκινίσουν. Στην συνέχεια τα βάζουμε σε ένα ταψάκι και ρίχνουμε το
τοματάκι, τα μανιτάρια, τι πιπεριές και το κασέρι κομμένο σε κυβάκια. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και ελαιόλαδο και το ψήνουμε 1 ώρα, σπεπασμένο με αλουμινόχαρτο και μισή ώρα ξεσκέπαστο...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://mageirisa.blogspot.gr