Από το: ΚουζινοΣκαλίσματα
Ανακατεύουμε όλα τα τυριά σε αναλογίες που μας αρέσουν εγώ πχ έβαλα περισσότερο τυρί φέτα και λιγότερο κεφαλοτύρι. Προσθέτουμε και λίγο πιπέρι. Γεμίζουμε τους κολοκυθανθούς
Φτιάχνουμε το κουρκούτι προσθέτοντας τόσο νερό όσο να γίνει ένα κουρκούτι ούτε πολύ πηχτό ούτε αραιό. Το κουρκούτι μπορείτε να το φτιάξετε με σόδα σε υγρή μορφή παραλείποντας τη σκόνη σόδα και το λεμόνι εγώ δεν είχα και
έκανα αυτό το κολπάκι και πέτυχα ένα υπέροχο κουρκούτι που καθώς τηγανίζεται γίνεται τραγανό και χρυσαφένιο. Βουτάμε με τη βοήθεια δυο πιρουνιών έναν έναν κολοκυθανθό στο κουρκούτι και τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://kouzinoskalismata.blogspot.gr
Ανακατεύουμε όλα τα τυριά σε αναλογίες που μας αρέσουν εγώ πχ έβαλα περισσότερο τυρί φέτα και λιγότερο κεφαλοτύρι. Προσθέτουμε και λίγο πιπέρι. Γεμίζουμε τους κολοκυθανθούς
Φτιάχνουμε το κουρκούτι προσθέτοντας τόσο νερό όσο να γίνει ένα κουρκούτι ούτε πολύ πηχτό ούτε αραιό. Το κουρκούτι μπορείτε να το φτιάξετε με σόδα σε υγρή μορφή παραλείποντας τη σκόνη σόδα και το λεμόνι εγώ δεν είχα και
έκανα αυτό το κολπάκι και πέτυχα ένα υπέροχο κουρκούτι που καθώς τηγανίζεται γίνεται τραγανό και χρυσαφένιο. Βουτάμε με τη βοήθεια δυο πιρουνιών έναν έναν κολοκυθανθό στο κουρκούτι και τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://kouzinoskalismata.blogspot.gr