Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Πως να φτιάξετε μόνοι σας κεφίρ

Written By Unknown on Κυριακή 24 Ιουλίου 2016 | Ιουλίου 24, 2016

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Healthy Cooking!
Το κεφίρ είναι ένα παραδοσιακό προβιοτικό ρόφημα που παρασκευάζεται από οποιονδήποτε τύπο γάλακτος (αγελαδινό, πρόβειο, κατσικίσιο κλπ.) το οποίο έχει υποστεί ζύμωση χρησιμοποιώντας κόκκους κεφιρ, μια αποικία φιλικών βακτηρίων που στην όψη μοιάζει με κουνουπίδι. Αυτές οι αποικίες είναι καλά στελέχη βακτηρίων που βοηθούν στη ζύμωση του
γάλακτος αποτρέποντας το γάλα από το να χαλάσει. Επιπλέον, οι ευεργετικές ζύμες και τα φιλικά βακτηρίδια του κεφιρ καταναλώνουν το μεγαλύτερο μέρος της λακτόζης του γάλακτος και έτσι είναι ιδανικό για να καταναλώνεται από άτομα που έχουν δυσανεξία στη λακτόζη.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://stavroulacooking.com


SHARE

About Unknown