Από το: boukitsa
1. Βράζουμε τις αγκινάρες για 10 λεπτά και τις στραγγίζουμε. 2. Τις κόβουμε φετούλες και τις τηγανίζουμε λίγο να ροδίσουν. 3. Χτυπάμε τα αυγά, προσθέτουμε το γάλα, το μπέΙκιν, το τυρί, αλάτι και πιπέρι και περιχύνουμε τις αγκινάρες. Όταν κοκκινήσει η μια πλεύρά, γυρνάμε την
ομελέτα με ένα μεγάλο πιάτο να ψηθεί και από την άλλη πλευρά. Προσοχή στο αλάτι γιατί το τυρί θα κάνει το φαγητό αλμυρό.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.boukitsa.gr
1. Βράζουμε τις αγκινάρες για 10 λεπτά και τις στραγγίζουμε. 2. Τις κόβουμε φετούλες και τις τηγανίζουμε λίγο να ροδίσουν. 3. Χτυπάμε τα αυγά, προσθέτουμε το γάλα, το μπέΙκιν, το τυρί, αλάτι και πιπέρι και περιχύνουμε τις αγκινάρες. Όταν κοκκινήσει η μια πλεύρά, γυρνάμε την
ομελέτα με ένα μεγάλο πιάτο να ψηθεί και από την άλλη πλευρά. Προσοχή στο αλάτι γιατί το τυρί θα κάνει το φαγητό αλμυρό.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.boukitsa.gr