Από το: Οι καλύτερες συνταγές μου
Αυτό το λικέρ φράουλας είναι το καλύτερο λικέρ της μαμάς μου. Δια χειρός της η συνταγή και η γεύση... αξεπέραστη! ίσως το καλύτερο λικέρ που υπάρχει!!! Ξεκινάμε καθαρίζοντας και κόβοντας στα δύο τις φράουλες και τις τοποθετούμε σε μια βαθιά λεκάνη ή σε μια μεγάλη γυάλα. Προσθέτουμε στη λεκάνη (ή στη γυάλα) το αλκοολούχο ποτό, τη μέντα και το δυόσμο. Μην
ξεχάσετε να προσθέσετε και τη γρεναδίνη για να ενισχύσετε το χρώμα του! Αφήνω το μίγμα σκεπασμένο με μιά μεμβράνη μέσα στο ψυγείο για 4 - 24ωρα. Στη συνέχεια, βγάζω από το ψυγείο, βάζω το μίγμα σε μια μεγάλη γυάλα και προσθέτω τη ζάχαρη.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr
Αυτό το λικέρ φράουλας είναι το καλύτερο λικέρ της μαμάς μου. Δια χειρός της η συνταγή και η γεύση... αξεπέραστη! ίσως το καλύτερο λικέρ που υπάρχει!!! Ξεκινάμε καθαρίζοντας και κόβοντας στα δύο τις φράουλες και τις τοποθετούμε σε μια βαθιά λεκάνη ή σε μια μεγάλη γυάλα. Προσθέτουμε στη λεκάνη (ή στη γυάλα) το αλκοολούχο ποτό, τη μέντα και το δυόσμο. Μην
ξεχάσετε να προσθέσετε και τη γρεναδίνη για να ενισχύσετε το χρώμα του! Αφήνω το μίγμα σκεπασμένο με μιά μεμβράνη μέσα στο ψυγείο για 4 - 24ωρα. Στη συνέχεια, βγάζω από το ψυγείο, βάζω το μίγμα σε μια μεγάλη γυάλα και προσθέτω τη ζάχαρη.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr