Από το: Μαμαδοϊστορίες
Σοτάρουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο σε λίγο καυτό λίγο λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι. Προσθέτουμε προαιρετικά το σκόρδο. Προσθέτουμε το χυμό ντομάτας και μόλις πάρει βράση χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία. Αφήνουμε να βράσει περίπου 5-10 λεπτά μέχρι να δέσει η
σάλτσα μας. Ρίχνουμε τις γαρίδες στο τηγάνι που βράζει η σάλτσα μας. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε αν θέλουμε κομμάτια από τυρί φέτα. Ψήνουμε για ακόμα 10 περίπου λεπτά Σερβίρουμε το σαγανάκι μας ζεστό και πασπαλισμένο με ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.mamadoistories.gr
Σοτάρουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο σε λίγο καυτό λίγο λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι. Προσθέτουμε προαιρετικά το σκόρδο. Προσθέτουμε το χυμό ντομάτας και μόλις πάρει βράση χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία. Αφήνουμε να βράσει περίπου 5-10 λεπτά μέχρι να δέσει η
σάλτσα μας. Ρίχνουμε τις γαρίδες στο τηγάνι που βράζει η σάλτσα μας. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε αν θέλουμε κομμάτια από τυρί φέτα. Ψήνουμε για ακόμα 10 περίπου λεπτά Σερβίρουμε το σαγανάκι μας ζεστό και πασπαλισμένο με ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.mamadoistories.gr