Από το: Εις Υγείαν
Πλένουμε τις γλυκοπατάτες, τις κόβουμε σε χονδρές φέτες-ροδέλλες, και τις βάζουμε να βράσουν σε μετρημένο νερό (σε κατσαρόλα τύπου AMC γίνονται μέσα σε λίγα λεπτά με τον ατμό). Μόλις τις βγάλουμε από την κατσαρόλα,
ξεφλουδίζουμε τις ροδέλλες και τις αραδιάζουμε πάνω σε πιατέλλα. Τις περιχύνουμε με μέλι (όσο επιθυμούμε) και πασπαλίζουμε με κανέλλα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://eisygian.blogspot.gr
Πλένουμε τις γλυκοπατάτες, τις κόβουμε σε χονδρές φέτες-ροδέλλες, και τις βάζουμε να βράσουν σε μετρημένο νερό (σε κατσαρόλα τύπου AMC γίνονται μέσα σε λίγα λεπτά με τον ατμό). Μόλις τις βγάλουμε από την κατσαρόλα,
ξεφλουδίζουμε τις ροδέλλες και τις αραδιάζουμε πάνω σε πιατέλλα. Τις περιχύνουμε με μέλι (όσο επιθυμούμε) και πασπαλίζουμε με κανέλλα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://eisygian.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.