Από το: Cook story
Ένα χορτοφαγικό γιουβετσάκι όλο γλύκα, όπως είναι γνωστό τα μανιτάρια ταιριάζουν τέλεια με τα ζυμαρικά, έρχεται και το σπανάκι και του δίνει επιπλέον γεύση και το κάνει πολύ ζουμερό! Σε ένα τηγάνι βαθύ σοτάρουμε το κρεμμύδι και
στη συνέχεια προσθέτουμε τη ζάχαρη και τα μανιτάρια που τα έχουμε κόψει σε φέτες και τα σοτάρουμε για 2-3 λεπτά ακόμα. Τέλος κατεβάζουμε από την εστία και προσθέτουμε το ψιλοκομμένο σπανάκι...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://cookstory.gr
Ένα χορτοφαγικό γιουβετσάκι όλο γλύκα, όπως είναι γνωστό τα μανιτάρια ταιριάζουν τέλεια με τα ζυμαρικά, έρχεται και το σπανάκι και του δίνει επιπλέον γεύση και το κάνει πολύ ζουμερό! Σε ένα τηγάνι βαθύ σοτάρουμε το κρεμμύδι και
στη συνέχεια προσθέτουμε τη ζάχαρη και τα μανιτάρια που τα έχουμε κόψει σε φέτες και τα σοτάρουμε για 2-3 λεπτά ακόμα. Τέλος κατεβάζουμε από την εστία και προσθέτουμε το ψιλοκομμένο σπανάκι...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://cookstory.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.