Από το: Aroma of a Simple Cuisine
Και για ακόμα μία φορά ο παστουρμάς είχε την τιμητική του! Μα τι ωραίο αλλαντικό που είναι...τόσο πικάντικο, με απίστευτα πλούσια γεύση και αρώματα που σε ταξιδεύουν...Το γνωρίζατε πως το όνομα του σημαίνει πιεσμένο κρέας στα τούρκικα;; Φτιάχνεται συνήθως από κρέας μόσχου, αλλά και από αρνί και από χοίρο, ενώ κάποιοι υποστηρίζουν πως το κρέας
καμήλας φτιάχνει και τον καλύτερο.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://aromaofasimplecuisine.blogspot.gr
Και για ακόμα μία φορά ο παστουρμάς είχε την τιμητική του! Μα τι ωραίο αλλαντικό που είναι...τόσο πικάντικο, με απίστευτα πλούσια γεύση και αρώματα που σε ταξιδεύουν...Το γνωρίζατε πως το όνομα του σημαίνει πιεσμένο κρέας στα τούρκικα;; Φτιάχνεται συνήθως από κρέας μόσχου, αλλά και από αρνί και από χοίρο, ενώ κάποιοι υποστηρίζουν πως το κρέας
καμήλας φτιάχνει και τον καλύτερο.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://aromaofasimplecuisine.blogspot.gr