Από το: Kalli's blog
Δεν το συνηθίζω να μαγειρεύω με μη-συνηθισμένους τρόπους, όπως η σακούλα μαγειρέματος, όταν όμως πρόκειται για τόσο απλό και πρακτικό τρόπο τότε ναι! Η φιλοσοφία είναι το μαγείρεμα του φαγητού χωρίς επιπλέον υγρά, όπως νερό. Μαγειρεύεται με τα δικά
του υγρά, εμείς απλά προσθέτουμε τα μυρωδικά, τα μπαχαρικά, το λάδι κι αυτό χωρίς υπερβολές. Κατά συνέπεια, το κρέας, το ψάρι, το κοτόπουλο, παραμένουν ζουμερά και δεν ξεραίνονται! Είναι τόσο απλό! Αυτήν την φιλοσοφία την συναντάμε σε μαγείρεμα στην ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.kallisblog.gr
Δεν το συνηθίζω να μαγειρεύω με μη-συνηθισμένους τρόπους, όπως η σακούλα μαγειρέματος, όταν όμως πρόκειται για τόσο απλό και πρακτικό τρόπο τότε ναι! Η φιλοσοφία είναι το μαγείρεμα του φαγητού χωρίς επιπλέον υγρά, όπως νερό. Μαγειρεύεται με τα δικά
του υγρά, εμείς απλά προσθέτουμε τα μυρωδικά, τα μπαχαρικά, το λάδι κι αυτό χωρίς υπερβολές. Κατά συνέπεια, το κρέας, το ψάρι, το κοτόπουλο, παραμένουν ζουμερά και δεν ξεραίνονται! Είναι τόσο απλό! Αυτήν την φιλοσοφία την συναντάμε σε μαγείρεμα στην ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.kallisblog.gr