Ξεπαγώνετε τα φύλλα σφολιάτας και τα κόβετε σε 8 τετράγωνα κομμάτια 13 εκ. το ένα. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 190 βαθμούς. Για τη μπεσαμέλ: Σε μια μικρή κατσαρολίτσα, λιώνετε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά. Προσθέτετε το αλεύρι
ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να έχετε ένα λείο μείγμα. Ρίχνετε και το γάλα, με μία κίνηση όλο μαζί συνεχίζοντας το διαρκές ανακάτεμα για 5-6 λ περίπου ή μέχρι να πήξει καλά το μείγμα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.daddy-cool.gr