Από το: Σπιτικό μενού
Κριτσανιστά κρουασάν σφολιάτας με ψημένο χαλούμι και ψημένο παριζάκι. Σε τηγάνι γκριλιέρα ή σε τοστιέρα ανοιχτή, αρκεί να έχει κυματιστή επιφάνεια ψήνουμε το χαλούμι και το παριζάκι. Για να κάνουν ωραία σημάδια χιαστί ή καρέ, τα περιστρέφουμε σε γωνία 90 μοιρών.
Συνθέτουμε. Δίνουμε τις ιδέες, βάλτε τη φαντασία και δημιουργήστε τα δικά σας γευστικά και απολαυστικά σνακ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.me-nu.gr
Κριτσανιστά κρουασάν σφολιάτας με ψημένο χαλούμι και ψημένο παριζάκι. Σε τηγάνι γκριλιέρα ή σε τοστιέρα ανοιχτή, αρκεί να έχει κυματιστή επιφάνεια ψήνουμε το χαλούμι και το παριζάκι. Για να κάνουν ωραία σημάδια χιαστί ή καρέ, τα περιστρέφουμε σε γωνία 90 μοιρών.
Συνθέτουμε. Δίνουμε τις ιδέες, βάλτε τη φαντασία και δημιουργήστε τα δικά σας γευστικά και απολαυστικά σνακ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.me-nu.gr