Από το: ditucook
Βάζουμε ένα μεγάλο κομμάτι λαδόκολα σε ένα ταψί. Τοποθετούμε τα ψαράκια και τα περιχύνουμε με το ελαιόλαδο. Ρίχνουμε από πάνω τους τα μπαχαρικά. Κόβουμε το σκόρδο σε μικρότερα κομμάτια και το βάζουμε στις κοιλιές τους. Τοποθετούμε
πάνω τους τις φέτες λεμονιού. Σκεπάζουμε με τη λαδόκολα και διπλώνουμε τα πλαϊνά της κάτω από τα ψάρια. Ψήνουμε στους 200 για 1 ώρα. Τα ψαράκια μας γίνονται πολύ μαλακά επειδή ψήνονται μέσα στα ζουμιά τους και...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://ditucook.blogspot.gr
Βάζουμε ένα μεγάλο κομμάτι λαδόκολα σε ένα ταψί. Τοποθετούμε τα ψαράκια και τα περιχύνουμε με το ελαιόλαδο. Ρίχνουμε από πάνω τους τα μπαχαρικά. Κόβουμε το σκόρδο σε μικρότερα κομμάτια και το βάζουμε στις κοιλιές τους. Τοποθετούμε
πάνω τους τις φέτες λεμονιού. Σκεπάζουμε με τη λαδόκολα και διπλώνουμε τα πλαϊνά της κάτω από τα ψάρια. Ψήνουμε στους 200 για 1 ώρα. Τα ψαράκια μας γίνονται πολύ μαλακά επειδή ψήνονται μέσα στα ζουμιά τους και...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://ditucook.blogspot.gr