Από το: ditucook
Βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, τη μαγιά, τις βανίλιες και το μισό κουταλάκι ζάχαρη. Συνεχίζουμε με το γάλα, το αραβοσιτέλαιο και τα αυγά. Ανακατεύουμε καλά τα υλικά μας και μόλις αρχίσει να σφίγγει η ζύμη την πλάθουμε με τα χέρια. Τη χωρίζουμε
στη μέση και ρίχνουμε στη μία τις 4 κουταλιές της σούπας κακάο και στην άλλη τις 4 κουταλιές του γλυκού αλεύρι. Ζυμώνουμε ξανά για να ενσωματωθούν τα επιπλέον υλικά. Χωρίζουμε ξανά τις ζύμες μας σε 2 κομμάτια. Πλάθουμε τα καφέ ζυμαράκια σχηματίζοντας 2 χοντρά κορδόνια μήκους 30 cm περίπου...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://ditucook.blogspot.gr
Βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, τη μαγιά, τις βανίλιες και το μισό κουταλάκι ζάχαρη. Συνεχίζουμε με το γάλα, το αραβοσιτέλαιο και τα αυγά. Ανακατεύουμε καλά τα υλικά μας και μόλις αρχίσει να σφίγγει η ζύμη την πλάθουμε με τα χέρια. Τη χωρίζουμε
στη μέση και ρίχνουμε στη μία τις 4 κουταλιές της σούπας κακάο και στην άλλη τις 4 κουταλιές του γλυκού αλεύρι. Ζυμώνουμε ξανά για να ενσωματωθούν τα επιπλέον υλικά. Χωρίζουμε ξανά τις ζύμες μας σε 2 κομμάτια. Πλάθουμε τα καφέ ζυμαράκια σχηματίζοντας 2 χοντρά κορδόνια μήκους 30 cm περίπου...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://ditucook.blogspot.gr