Από το: Greek M@s@
Σάλτσα: Σουρώνουμε τα μύρτιλλα από το ζουμάκι τους για να μη λιώσουν με το ανακάτεμα. Βάζουμε το ζουμάκι σε μικρή κατσαρόλα ή τηγάνι και το ζεσταίνουμε. Εν τω μεταξύ ανακατεύουμε το κορν φλαουρ με λίγο νερό να διαλυθεί. Οταν ο χυμός
των φρούτων βράσει τον κατεβάζουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το διαλυμένο κορν φλάουρ ανακατεύοντας συνέχεια για να μη σβολιάσει. Επιστρέφουμε το σκεύος στη φωτιά και αφήνουμε τη σάλτσα να πάρει μια βράση για να δέσει και να διαυγάσει.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.greekmasa.gr
Σάλτσα: Σουρώνουμε τα μύρτιλλα από το ζουμάκι τους για να μη λιώσουν με το ανακάτεμα. Βάζουμε το ζουμάκι σε μικρή κατσαρόλα ή τηγάνι και το ζεσταίνουμε. Εν τω μεταξύ ανακατεύουμε το κορν φλαουρ με λίγο νερό να διαλυθεί. Οταν ο χυμός
των φρούτων βράσει τον κατεβάζουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το διαλυμένο κορν φλάουρ ανακατεύοντας συνέχεια για να μη σβολιάσει. Επιστρέφουμε το σκεύος στη φωτιά και αφήνουμε τη σάλτσα να πάρει μια βράση για να δέσει και να διαυγάσει.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.greekmasa.gr