Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Ετοιμάζουμε τη φωτιά μας... Γεμίζουμε τη ψησταριά μας με ξερά κλαράκια (τα καλύτερα, οι κληματόβεργες, δίδουν άρωμα...) που παίρνουν εύκολα φωτιά. Από πάνω τους μερικά κάρβουνα. Περιχύνουμε ένα χαρτάκι με οινόπνευμα και ανάβουμε... Πιθανόν να χρειαστεί να
προσθέσουμε και λίγα ακόμη κάρβουνα... Αναμονή..., μέχρι ν' αρπάξουν καλά τα κάρβουνα. Αφού αρπάξουν, απλώνουμε τη φωτιά (κάρβουνα), το μυστικό να είναι η φωτιά ομοιόμορφη σε όλη την έκταση της ψησταριάς...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Ετοιμάζουμε τη φωτιά μας... Γεμίζουμε τη ψησταριά μας με ξερά κλαράκια (τα καλύτερα, οι κληματόβεργες, δίδουν άρωμα...) που παίρνουν εύκολα φωτιά. Από πάνω τους μερικά κάρβουνα. Περιχύνουμε ένα χαρτάκι με οινόπνευμα και ανάβουμε... Πιθανόν να χρειαστεί να
προσθέσουμε και λίγα ακόμη κάρβουνα... Αναμονή..., μέχρι ν' αρπάξουν καλά τα κάρβουνα. Αφού αρπάξουν, απλώνουμε τη φωτιά (κάρβουνα), το μυστικό να είναι η φωτιά ομοιόμορφη σε όλη την έκταση της ψησταριάς...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com