Από το: Green Chef
Βάζουμε σε ένα μπολ το τόφου, το μιξ μπαχαρικών, τον χυμό από λεμονιού, ελαιόλαδο, αλάτι-πιπέρι και ανακατεύουμε καλά. Βάζουμε το τόφου στο ψυγείο για 1 εώς 3 ημέρες (όσο πιο πολύ το αφήσουμε τόσο καλύτερη γεύση θα έχει) Βράζουμε
τον λιναρόσπορο με 500 γρ. νερό σε πολύ χαμηλή φωτιά, μετά από λίγη ώρα θα δούμε ότι το μείγμα μας έχει γίνει κολλώδες σαν αυγό…
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://greenchef.gr
Βάζουμε σε ένα μπολ το τόφου, το μιξ μπαχαρικών, τον χυμό από λεμονιού, ελαιόλαδο, αλάτι-πιπέρι και ανακατεύουμε καλά. Βάζουμε το τόφου στο ψυγείο για 1 εώς 3 ημέρες (όσο πιο πολύ το αφήσουμε τόσο καλύτερη γεύση θα έχει) Βράζουμε
τον λιναρόσπορο με 500 γρ. νερό σε πολύ χαμηλή φωτιά, μετά από λίγη ώρα θα δούμε ότι το μείγμα μας έχει γίνει κολλώδες σαν αυγό…
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://greenchef.gr