Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.
Home » , , , , » Κροκέτες “Κοτόπουλου” με Τόφου και Λιναρόσπορο [VEGAN]

Κροκέτες “Κοτόπουλου” με Τόφου και Λιναρόσπορο [VEGAN]

Written By Unknown on Τρίτη 26 Ιουλίου 2016 | Ιουλίου 26, 2016

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Green Chef
Βάζουμε σε ένα μπολ το τόφου, το μιξ μπαχαρικών, τον χυμό από λεμονιού, ελαιόλαδο, αλάτι-πιπέρι και ανακατεύουμε καλά. Βάζουμε το τόφου στο ψυγείο για 1 εώς 3 ημέρες (όσο πιο πολύ το αφήσουμε τόσο καλύτερη γεύση θα έχει) Βράζουμε
τον λιναρόσπορο με 500 γρ. νερό σε πολύ χαμηλή φωτιά, μετά από λίγη ώρα θα δούμε ότι το μείγμα μας έχει γίνει κολλώδες σαν αυγό…

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://greenchef.gr


SHARE

About Unknown