Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Καταρχήν καθαρίζουμε και πλένουμε τα λαχανικά μας. Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε λάδι για να κάψει... Προσθέτουμε τα πράσα, ψιλοκομμένα σε ροδέλες και τα σοτάρουμε. Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα και τα σοτάρουμε και αυτά. Προσθέτουμε το
σπανάκι χοντροκομμένο και το σοτάρουμε μέχρι να μαραθεί (πέσει ο όγκος του). Αλατοπιπερώνουμε. Σ' ένα ταψί πυρέξ στρώνουμε τα υλικά της κατσαρόλας μας και από πάνω στρώνουμε το βακαλάο μας σε φέτες. Ρίχνουμ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Καταρχήν καθαρίζουμε και πλένουμε τα λαχανικά μας. Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε λάδι για να κάψει... Προσθέτουμε τα πράσα, ψιλοκομμένα σε ροδέλες και τα σοτάρουμε. Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα και τα σοτάρουμε και αυτά. Προσθέτουμε το
σπανάκι χοντροκομμένο και το σοτάρουμε μέχρι να μαραθεί (πέσει ο όγκος του). Αλατοπιπερώνουμε. Σ' ένα ταψί πυρέξ στρώνουμε τα υλικά της κατσαρόλας μας και από πάνω στρώνουμε το βακαλάο μας σε φέτες. Ρίχνουμ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com