Από το: Παραδοσιακές συνταγές της Κατίνας
Ξακουστή Μεσσηνιακή παραδοσιακή Πασχαλινή συνταγή που αξιοποιεί το γάλα και τα αυγά που υπήρχαν εν αφθονία σε κάθε σπίτι, τέτοια εποχή. Εσείς μπορείτε να τη φτιάξετε φυσικά, όλο το χρόνο. Ωραιότατο γλύκισμα. «Βράζουμε μαζί γάλα και αλεύρι, ανακατεύουμε συνέχεια να μην κολλήσει μέχρι να πήξει. Σβήνουμε τη
φωτιά, κατεβάζουμε την κατσαρόλα και ρίχνουμε τα αυγά ελαφρά χτυπημένα και τη ζάχαρη, όση θέλουμε. Λαδώνουμε το ταψί και ρίχνουμε μέσα το μείγμα.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://syntagesapokatina.blogspot.gr
Ξακουστή Μεσσηνιακή παραδοσιακή Πασχαλινή συνταγή που αξιοποιεί το γάλα και τα αυγά που υπήρχαν εν αφθονία σε κάθε σπίτι, τέτοια εποχή. Εσείς μπορείτε να τη φτιάξετε φυσικά, όλο το χρόνο. Ωραιότατο γλύκισμα. «Βράζουμε μαζί γάλα και αλεύρι, ανακατεύουμε συνέχεια να μην κολλήσει μέχρι να πήξει. Σβήνουμε τη
φωτιά, κατεβάζουμε την κατσαρόλα και ρίχνουμε τα αυγά ελαφρά χτυπημένα και τη ζάχαρη, όση θέλουμε. Λαδώνουμε το ταψί και ρίχνουμε μέσα το μείγμα.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://syntagesapokatina.blogspot.gr