Από το: Οι λιχουδιές της Μαριφάνης
Ξεκινάμε με τη γέμιση γιατί τη θέλουμε χλιαρή: Πλένουμε σχολαστικά και στραγγίζουμε τα φύλλα απ'το σπανάκι. Τα μαδάμε σε μια λεκάνη με τα χέρια μας. Ζεσταίνουμε 1/2 φλιτζ.τσ. ελαιόλαδο μέσα σε πλατιά κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια ίσα ίσα να γυαλίσουν. Ρίχνουμε
το σπανάκι και τα ανακατεύουμε όλα μαζί να σοταριστούν. Βάζουμε ζεστό νερό, τόσο όσο να καλύπτονται τα υλικά μας και αφήνουμε να ζεματιστούν μέχρι να σωθούν όλα τα υγρά.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://lixoudiesmarifanis.blogspot.gr
Ξεκινάμε με τη γέμιση γιατί τη θέλουμε χλιαρή: Πλένουμε σχολαστικά και στραγγίζουμε τα φύλλα απ'το σπανάκι. Τα μαδάμε σε μια λεκάνη με τα χέρια μας. Ζεσταίνουμε 1/2 φλιτζ.τσ. ελαιόλαδο μέσα σε πλατιά κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια ίσα ίσα να γυαλίσουν. Ρίχνουμε
το σπανάκι και τα ανακατεύουμε όλα μαζί να σοταριστούν. Βάζουμε ζεστό νερό, τόσο όσο να καλύπτονται τα υλικά μας και αφήνουμε να ζεματιστούν μέχρι να σωθούν όλα τα υγρά.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://lixoudiesmarifanis.blogspot.gr