Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Σάμαλι παραδοσιακό

Written By Unknown on Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016 | Σεπτεμβρίου 07, 2016

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Amerimnos Taxidioths
Ο λόγος που αφήνω τα υλικά για το σάμαλι στη λεκάνη για 2 ολόκληρες ώρες είναι, ούτως ώστε να φουσκώσει το σιμιγδάλι με τον χυμό πορτοκαλιού. Βγάζω το σάμαλι από το φούρνο όταν αρχίσει να παίρνει χρώμα (όχι να ψηθεί τελείως). Σε μεγάλη λεκάνη βάζω το ψιλό
και χοντρό σιμιγδάλι, τη ζάχαρη, τη μαγειρική σόδα, τη μαστίχα που έχω κοπανίσει με γουδοχέρι, το χυμό πορτοκαλιού μέσα στον οποίο έχω διαλύσει το μπέικιν πάουντερ και τέλος το νερό. Αφήνω τα υλικά στη λεκάνη για 2 ώρες, σκεπασμένα με πετσέτα. Μετά τα ανακατεύω όλα πολύ καλά, ώσπου να...
 

Διαβάστε τη συνταγή στο: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr


SHARE

About Unknown