Από το: Aroma of a Simple Cuisine
Άλλοτε πλατύφυλλο και άλλοτε μικρόφυλλο, και τον χρησιμοποιώ όσο περισσότερο μπορώ, εκμεταλλεύοντας το υπέροχο αρωμά του. Αυτή τη φορά λοιπόν ο βασιλικός μου έγινε ένα υπέροχο, καταπράσινο πέστο, το οποίο ανακατεύτηκε με πεντανόστιμα τορτελίνια
με γέμιση τυριού & μαζί με την κρέμα και τη μοτσαρέλα, έδωσαν ένα πιάτο να γλύφεις τα δάχτυλά σου. Πάμε λοιπόν γρήγορα για τα υλικά... Βράζουμε σε αλατισμένο νερό τα τορτελίνια μας σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Προσοχή, δεν πρέπει να τα παραβράσουμε, γιατί θα συνεχίσουν το μαγείρεμά τους και...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://aromaofasimplecuisine.blogspot.gr
Άλλοτε πλατύφυλλο και άλλοτε μικρόφυλλο, και τον χρησιμοποιώ όσο περισσότερο μπορώ, εκμεταλλεύοντας το υπέροχο αρωμά του. Αυτή τη φορά λοιπόν ο βασιλικός μου έγινε ένα υπέροχο, καταπράσινο πέστο, το οποίο ανακατεύτηκε με πεντανόστιμα τορτελίνια
με γέμιση τυριού & μαζί με την κρέμα και τη μοτσαρέλα, έδωσαν ένα πιάτο να γλύφεις τα δάχτυλά σου. Πάμε λοιπόν γρήγορα για τα υλικά... Βράζουμε σε αλατισμένο νερό τα τορτελίνια μας σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Προσοχή, δεν πρέπει να τα παραβράσουμε, γιατί θα συνεχίσουν το μαγείρεμά τους και...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://aromaofasimplecuisine.blogspot.gr