Από το: Μαγειρικές διαδρομές
Ένας ωραίος συνδυασμός του παγωτού με το σιροπιαστό γλυκό! Ανακατεύουμε τα σιμιγδάλια με το μπέκιν ,την ζάχαρη,την μαστίχα την σόδα ,την βανίλια,τον χυμό πορτοκαλιού,και το νερό.Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε να φουσκώσει το μείγμα 1 ώρα. Αλείφουμε το ταψί νούμερο
32-34 με σπορέλαιο και βάζουμε μέσα το μείγμα.Το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 50 λεπτά στους 180βαθμούς. Βράζουμε το σιρόπι 5 λεπτά, ρίχνουμε το χλιαρό σιρόπι στο καυτό γλυκό,λίγο-λίγο με κουτάλι Προσέχουμε να σοροπιαστεί καλά. Το αφήνουμε να σταθεί 2 ώρες και μετά το χρησιμοποιούμε. Βάζουμε σε μεγάλο μπολ τα γάλατα την Μόρφατ και την...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.mageirikesdiadromes.gr
Ένας ωραίος συνδυασμός του παγωτού με το σιροπιαστό γλυκό! Ανακατεύουμε τα σιμιγδάλια με το μπέκιν ,την ζάχαρη,την μαστίχα την σόδα ,την βανίλια,τον χυμό πορτοκαλιού,και το νερό.Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε να φουσκώσει το μείγμα 1 ώρα. Αλείφουμε το ταψί νούμερο
32-34 με σπορέλαιο και βάζουμε μέσα το μείγμα.Το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 50 λεπτά στους 180βαθμούς. Βράζουμε το σιρόπι 5 λεπτά, ρίχνουμε το χλιαρό σιρόπι στο καυτό γλυκό,λίγο-λίγο με κουτάλι Προσέχουμε να σοροπιαστεί καλά. Το αφήνουμε να σταθεί 2 ώρες και μετά το χρησιμοποιούμε. Βάζουμε σε μεγάλο μπολ τα γάλατα την Μόρφατ και την...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.mageirikesdiadromes.gr