Από το: Κουζινομαγειρέματα
Το τηγανητό συκώτι είναι φαγητό της ώρας, θέλει όμως προσοχή στο τηγάνισμα, να μην παραψηθεί και σκληρύνει, για να παραμείνει τρυφερό και νόστιμο. Πολύ απλό και νόστιμο μεζεδάκι. Κόβουμε το συκώτι σε μικρά κομμάτια, το πλένουμε και το αφήνουμε να στραγγίξει
καλά σε χαρτί κουζίνας. Τοποθετούμε τα κομμάτια συκωτιού σε ένα μπολ, τ' αλευρώνουμε καλά και στην συνέχεια τα τινάζουμε ελαφρά, για να φύγει το περίσσιο αλεύρι. Μόλις ζεσταθεί καλά το λάδι (χωρίς όμως να καεί) ρίχνουμε τα συκωτάκια. Τηγανίζουμε για 2' - 3' και από τις δυο μεριές. Το μυστικό στο τηγάνισμα, για να...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://kouzinomageiremata.blogspot.gr
Το τηγανητό συκώτι είναι φαγητό της ώρας, θέλει όμως προσοχή στο τηγάνισμα, να μην παραψηθεί και σκληρύνει, για να παραμείνει τρυφερό και νόστιμο. Πολύ απλό και νόστιμο μεζεδάκι. Κόβουμε το συκώτι σε μικρά κομμάτια, το πλένουμε και το αφήνουμε να στραγγίξει
καλά σε χαρτί κουζίνας. Τοποθετούμε τα κομμάτια συκωτιού σε ένα μπολ, τ' αλευρώνουμε καλά και στην συνέχεια τα τινάζουμε ελαφρά, για να φύγει το περίσσιο αλεύρι. Μόλις ζεσταθεί καλά το λάδι (χωρίς όμως να καεί) ρίχνουμε τα συκωτάκια. Τηγανίζουμε για 2' - 3' και από τις δυο μεριές. Το μυστικό στο τηγάνισμα, για να...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://kouzinomageiremata.blogspot.gr