Από το: Γεύσεις Ινδίας
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι ρεβιθιού με το αλεύρι ρυζιού και προσθέτουμε εν συνεχεία όλα τα υπόλοιπα υλικά, μέχρι να ανακατευτούν όλα μαζί. Προσθέτουμε 1 φλιτζάνι νερό και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα λείο κουρκούτι, χωρίς σβώλους. Πλένουμε και κόβουμε τις μελιτζάνες και τις βουτάμε στο κουρκούτι. Ζεσταίνουμε το λάδι
σε ένα τηγάνι, σε μέτρια φωτιά. Τοποθετούμε τις φέτες της μελιτζάνας και τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές. Αφαιρούμε τις φέτες και τις τοποθετούμε πάνω σε απορροφητικό χαρτί. Σερβίρουμε τις μελιτζάνες ζεστές με chutney ή...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://hindiflavours.blogspot.gr
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι ρεβιθιού με το αλεύρι ρυζιού και προσθέτουμε εν συνεχεία όλα τα υπόλοιπα υλικά, μέχρι να ανακατευτούν όλα μαζί. Προσθέτουμε 1 φλιτζάνι νερό και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα λείο κουρκούτι, χωρίς σβώλους. Πλένουμε και κόβουμε τις μελιτζάνες και τις βουτάμε στο κουρκούτι. Ζεσταίνουμε το λάδι
σε ένα τηγάνι, σε μέτρια φωτιά. Τοποθετούμε τις φέτες της μελιτζάνας και τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές. Αφαιρούμε τις φέτες και τις τοποθετούμε πάνω σε απορροφητικό χαρτί. Σερβίρουμε τις μελιτζάνες ζεστές με chutney ή...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://hindiflavours.blogspot.gr