Από το: Αρώματα και Γεύσεις
Πλένετε και βράζετε το κρέας μέχρι σχεδόν να μαλακώσει καλά.Τρίβετε το καρώτο στον τρίφτη και κόβετε την πιπεριά ροδέλες μέσα στο ταψί και ρίχνετε το αλάτι το πιπέρι, την ρίγανη και το λάδι. Βάζετε γύρω γύρω και το βρασμένο κρέας. Ρίχνετε σε ένα τηγάνι λίγο λάδι και
τηγανίζετε καλά τη μανέστρα να ροδοκοκκινίσει.(αυτό το κάνετε για να μείνει σπυρωτό το κριθαράκι και να μη λασπιάσει) Ρίχνετε το τηγανισμένο κριθαράκι στο ταψί με τα άλλα υλικά και αφού τρίψετε και τις ντομάτες τις ρίχνετε κι αυτές. Ρίχνετε και νερό όσο να σκεπαστεί το κριθαράκι. Το βάζετε στο φούρνο και...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://neli62.blogspot.gr
Πλένετε και βράζετε το κρέας μέχρι σχεδόν να μαλακώσει καλά.Τρίβετε το καρώτο στον τρίφτη και κόβετε την πιπεριά ροδέλες μέσα στο ταψί και ρίχνετε το αλάτι το πιπέρι, την ρίγανη και το λάδι. Βάζετε γύρω γύρω και το βρασμένο κρέας. Ρίχνετε σε ένα τηγάνι λίγο λάδι και
τηγανίζετε καλά τη μανέστρα να ροδοκοκκινίσει.(αυτό το κάνετε για να μείνει σπυρωτό το κριθαράκι και να μη λασπιάσει) Ρίχνετε το τηγανισμένο κριθαράκι στο ταψί με τα άλλα υλικά και αφού τρίψετε και τις ντομάτες τις ρίχνετε κι αυτές. Ρίχνετε και νερό όσο να σκεπαστεί το κριθαράκι. Το βάζετε στο φούρνο και...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://neli62.blogspot.gr