Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Μανέστρα με μοσχάρι

Written By Unknown on Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016 | Σεπτεμβρίου 12, 2016

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Αρώματα και Γεύσεις
Πλένετε και βράζετε το κρέας μέχρι σχεδόν να μαλακώσει καλά.Τρίβετε το καρώτο στον τρίφτη και κόβετε την πιπεριά ροδέλες μέσα στο ταψί και ρίχνετε το αλάτι το πιπέρι, την ρίγανη και το λάδι.   Βάζετε γύρω γύρω και το βρασμένο κρέας. Ρίχνετε σε ένα τηγάνι λίγο λάδι και
τηγανίζετε καλά τη μανέστρα να ροδοκοκκινίσει.(αυτό το κάνετε για να μείνει σπυρωτό το κριθαράκι και να μη λασπιάσει) Ρίχνετε το τηγανισμένο κριθαράκι στο ταψί με τα άλλα υλικά και αφού τρίψετε και τις ντομάτες τις ρίχνετε κι αυτές. Ρίχνετε και νερό όσο να σκεπαστεί το κριθαράκι. Το βάζετε στο φούρνο και...

Διαβάστε τη συνταγή στο: http://neli62.blogspot.gr


SHARE

About Unknown