Το ρολό κιμά είναι μία από τις πιο οικογενειακές συνταγές της ελληνικής κουζίνας. Οι περισσότεροι το τρώγαμε από τα χεράκια της μαμάς ή της γιαγιάς και γλύφαμε και τα δάχτυλά μας. Είναι γευστικότατο, πολύ θρεπτικό φαγητό και δίνει τη δυνατότητα για πειραματισμούς με
τη γέμιση του. Εδώ θα γεμίσουμε το ρολό μας με τον παραδοσιακό τρόπο: με 4 αυγά, αλλά θα προσθέσουμε και λίγο τυράκι και ζαμπονάκι. Άλλοι φτιάχνουν το ρολό κιμά με γέμιση καρότου ή/και μπέικον. Όρεξη να υπάρχει... Πριν ξεκινήσουμε, σημειώστε δύο μυστικά: το ρολό πρέπει να γίνει αφράτο και να μην μας "αρπάξει" στην επιφάνειά του. Γι' αυτό το λόγο, προσθέτουμε ντομάτα στο...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.supersyntages.gr