Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Ναμελάκα, η σοκολατένια!

Written By Unknown on Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016 | Σεπτεμβρίου 14, 2016

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Il laboratorio di mm_skg
Namelaka, η πιό τέλεια σοκολατένια κρέμα που μπορείτε να φανταστείτε, με την υφή πλούσιας μους! Η ονομασία της προέρχεται από τα ιαπωνικά και σημαίνει "κρεμώδης κρέμα", τίτλος που περιγράφει πολύ επιτυχημένα την ταυτότητα της. Αν και γιαπωνέζα στο όνομα, παρ' όλα αυτά
είναι ευρωπαία στην καταγωγή, αφού δημιουργήθηκε μέσα στην Ecole du Grand Chocolat της Valrhona. Ο τεχνικός όρος με τον οποίο περιγράφεται η ναμελάκα είναι "ρευστή κρέμα η οποία σταθεροποιείται με αργή κρυστάλλωση". Στην ουσία πρόκειται γιά μια γκανάς, με επιπλέον προσθήκη γάλακτος, γλυκόζης και ζελατίνης. H ενσωμάτωση του γάλακτος επιτυγχάνεται με την...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://illaboratoriodimmskg.blogspot.gr



SHARE

About Unknown