Από το: Amerimnos Taxidioths
Αγαπημένος μεζές μικρών και μεγάλων, διαχρονικά, η τηγανητή πατάτα δεν θα μπορούσε να λείπει από την ποντιακή κουζίνα. Οι λάτρεις των πικάντικων γεύσεων αναζητήστε την ατζίκα σε μαγαζιά με ποντιακά ή ρωσικά τρόφιμα, και θα μας θυμηθείτε! Κόβουμε τις πατάτες
στρογγυλές και το κρεμμύδι σε ροδέλες. Πριν καεί καλά το λάδι, τοποθετούμε τις πατάτες στο τηγάνι και τηγανίζουμε με κλειστό καπάκι. Λίγο πριν τις βγάλουμε, ρίχνουμε τις ροδέλες του κρεμμυδιού και την ατζίκα (προαιρετικά) μέχρι να μαραθούν λίγο. Όταν είναι έτοιμες, προσθέτουμε το μαϊντανό ψιλοκομμένο.
Διαβάστε τη συνταγή στο: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr
Αγαπημένος μεζές μικρών και μεγάλων, διαχρονικά, η τηγανητή πατάτα δεν θα μπορούσε να λείπει από την ποντιακή κουζίνα. Οι λάτρεις των πικάντικων γεύσεων αναζητήστε την ατζίκα σε μαγαζιά με ποντιακά ή ρωσικά τρόφιμα, και θα μας θυμηθείτε! Κόβουμε τις πατάτες
στρογγυλές και το κρεμμύδι σε ροδέλες. Πριν καεί καλά το λάδι, τοποθετούμε τις πατάτες στο τηγάνι και τηγανίζουμε με κλειστό καπάκι. Λίγο πριν τις βγάλουμε, ρίχνουμε τις ροδέλες του κρεμμυδιού και την ατζίκα (προαιρετικά) μέχρι να μαραθούν λίγο. Όταν είναι έτοιμες, προσθέτουμε το μαϊντανό ψιλοκομμένο.
Διαβάστε τη συνταγή στο: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr