Από το: Σπιτικές συνταγές
Σε αυτή τη συνταγή μπορείτε να βάλετε ότι μελιτζάνα θέλετε, είτε φλάσκα είτε άσπρη. Εμείς όταν βρίσκουμε παίρνουμε τις τσακώνικες γιατί είναι πιο γλυκές, δε θέλουν πολύ ξεπίκρισμα και διατηρούν και λίγο το χρώμα της μελιτζάνας σε σχέση με την άσπρη. Τις πλένουμε λοιπόν, κόβουμε
το κοτσάνι, τις κόβουμε στη μέση και τις αφήνουμε σε μια λεκάνη με νερό για μια ωρίτσα να ξεπικρίσουν. Τις στραγγίζουμε, τις σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας και τις βάζουμε σε λαδωμένο ταψί με την καρδιά προς τα κάτω. Τις ψήνουμε στους 180 βαθμούς πάνω κάτω για μισή ώρα να...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretacuisine.blogspot.gr
Σε αυτή τη συνταγή μπορείτε να βάλετε ότι μελιτζάνα θέλετε, είτε φλάσκα είτε άσπρη. Εμείς όταν βρίσκουμε παίρνουμε τις τσακώνικες γιατί είναι πιο γλυκές, δε θέλουν πολύ ξεπίκρισμα και διατηρούν και λίγο το χρώμα της μελιτζάνας σε σχέση με την άσπρη. Τις πλένουμε λοιπόν, κόβουμε
το κοτσάνι, τις κόβουμε στη μέση και τις αφήνουμε σε μια λεκάνη με νερό για μια ωρίτσα να ξεπικρίσουν. Τις στραγγίζουμε, τις σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας και τις βάζουμε σε λαδωμένο ταψί με την καρδιά προς τα κάτω. Τις ψήνουμε στους 180 βαθμούς πάνω κάτω για μισή ώρα να...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretacuisine.blogspot.gr