Από το: Angela's Cook
Αλευρώνουμε το μοσχάρι το οποίο το έχουμε κόψει σε ισόπαχες φέτες και το περνάμε στο τηγάνι έτσι ώστε να πάρει χρώμα και από τις δυο πλευρές. Το βγάζουμε σε ένα πιάτο. Σε κατσαρόλα ρίχνουμε 1/2 φλιτζάνι λάδι και ακουμπάμε το κρέας. Κόβουμε τις σκελίδες το σκόρδο
σε φετούλες και τις ρίχνουμε στην κατσαρόλα μαζί με το ξύδι. Περιμένουμε να εξατμιστεί η έντονη μυρωδιά του ξυδιού και σκεπάζουμε με ζεστό νερό το κρέας μας. Αφήνουμε το φαγητό μας να ψηθεί και να δέσει η σάλτσα.Αλατοπιπερώνουμε και 10 λεπτά πριν το σβήσουμε ρίχνουμε τον μαϊντανό ψιλοκομμένο. Ένα φαγάκι πολύ απλό, αλλά ταυτόχρονα πολύ νόστιμο. Το σκόρδο δεν πρέπει να μας φοβίσει είναι διακριτική η γεύση του, γλυκαίνει καθώς...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://angelascook.eu/spoon
Αλευρώνουμε το μοσχάρι το οποίο το έχουμε κόψει σε ισόπαχες φέτες και το περνάμε στο τηγάνι έτσι ώστε να πάρει χρώμα και από τις δυο πλευρές. Το βγάζουμε σε ένα πιάτο. Σε κατσαρόλα ρίχνουμε 1/2 φλιτζάνι λάδι και ακουμπάμε το κρέας. Κόβουμε τις σκελίδες το σκόρδο
σε φετούλες και τις ρίχνουμε στην κατσαρόλα μαζί με το ξύδι. Περιμένουμε να εξατμιστεί η έντονη μυρωδιά του ξυδιού και σκεπάζουμε με ζεστό νερό το κρέας μας. Αφήνουμε το φαγητό μας να ψηθεί και να δέσει η σάλτσα.Αλατοπιπερώνουμε και 10 λεπτά πριν το σβήσουμε ρίχνουμε τον μαϊντανό ψιλοκομμένο. Ένα φαγάκι πολύ απλό, αλλά ταυτόχρονα πολύ νόστιμο. Το σκόρδο δεν πρέπει να μας φοβίσει είναι διακριτική η γεύση του, γλυκαίνει καθώς...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://angelascook.eu/spoon