Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Κερκυραϊκό σοφρίτο

Written By Unknown on Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016 | Σεπτεμβρίου 23, 2016

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Angela's Cook
Αλευρώνουμε το μοσχάρι το οποίο το έχουμε κόψει σε ισόπαχες φέτες και το περνάμε στο τηγάνι έτσι ώστε να πάρει χρώμα και από τις δυο πλευρές. Το βγάζουμε σε ένα πιάτο. Σε κατσαρόλα ρίχνουμε 1/2 φλιτζάνι λάδι και ακουμπάμε το κρέας. Κόβουμε τις σκελίδες το σκόρδο
σε φετούλες και τις ρίχνουμε στην κατσαρόλα μαζί με το ξύδι. Περιμένουμε να εξατμιστεί η έντονη μυρωδιά του ξυδιού και σκεπάζουμε με ζεστό νερό το κρέας μας. Αφήνουμε το φαγητό μας να ψηθεί και να δέσει η σάλτσα.Αλατοπιπερώνουμε και 10 λεπτά πριν το σβήσουμε ρίχνουμε τον μαϊντανό ψιλοκομμένο. Ένα φαγάκι πολύ απλό, αλλά ταυτόχρονα πολύ νόστιμο. Το σκόρδο δεν πρέπει να μας φοβίσει είναι διακριτική η γεύση του, γλυκαίνει καθώς...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://angelascook.eu/spoon



SHARE

About Unknown