Από το: Angela's Cook
Σε κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι σοτάρουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι, προσθέτουμε το κιμά να σοταριστεί. Στη συνέχεια ρίχνουμε την ντομάτα, τα καρότα, την ζάχαρη και αλατοπίπερο. Αφήνουμε να ψηθεί ο κιμάς και να τραβήξει τα ζουμιά του. Δέκα λεπτά πριν το σβήσουμε
ρίχνουμε τον αρακά. Το κατεβάζουμε από τη φωτιά και πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο δενδρολίβανο. Βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό.Τις πολτοποιούμε και προσθέτουμε το γάλα το βούτυρο, αλάτι. Κατεβάζουμε από την φωτιά προσθέτουμε τους κρόκους και το τριμμένο τυρί. Ανακατεύουμε πολύ καλά να ομογενοποιηθούν. Βουτυρώνουμε ένα ταψί ή πυρέξ στρώνουμε το...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://angelascook.eu/spoon
Σε κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι σοτάρουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι, προσθέτουμε το κιμά να σοταριστεί. Στη συνέχεια ρίχνουμε την ντομάτα, τα καρότα, την ζάχαρη και αλατοπίπερο. Αφήνουμε να ψηθεί ο κιμάς και να τραβήξει τα ζουμιά του. Δέκα λεπτά πριν το σβήσουμε
ρίχνουμε τον αρακά. Το κατεβάζουμε από τη φωτιά και πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο δενδρολίβανο. Βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό.Τις πολτοποιούμε και προσθέτουμε το γάλα το βούτυρο, αλάτι. Κατεβάζουμε από την φωτιά προσθέτουμε τους κρόκους και το τριμμένο τυρί. Ανακατεύουμε πολύ καλά να ομογενοποιηθούν. Βουτυρώνουμε ένα ταψί ή πυρέξ στρώνουμε το...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://angelascook.eu/spoon