Από το: Ioanna's Blog
Από τις φλούδες του καρπουζιού αφήνουμε λίγη κόκκινη ψίχα και αφαιρούμε το πράσινο εξωτερικό μέρος . Τις πλένουμε πολύ καλά, τις κόβουμε σε κομμάτια και τις βάζουμε σε μία λεκάνη με νερό όπου έχουμε προσθέσει το χυμό από 2 λεμόνια. Αφήνουμε για 1 ώρα. Στη
συνέχεια ξεπλένουμε και στραγγίζουμε. Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε το νερό και τη ζάχαρη, ρίχνουμε τις φέτες καρπουζιού και βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 10 λεπτά, ξαφρίζοντας τον αφρό. Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε την κατσαρόλα για 24 ώρες...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://ioannabaltsaki.blogspot.gr
Από τις φλούδες του καρπουζιού αφήνουμε λίγη κόκκινη ψίχα και αφαιρούμε το πράσινο εξωτερικό μέρος . Τις πλένουμε πολύ καλά, τις κόβουμε σε κομμάτια και τις βάζουμε σε μία λεκάνη με νερό όπου έχουμε προσθέσει το χυμό από 2 λεμόνια. Αφήνουμε για 1 ώρα. Στη
συνέχεια ξεπλένουμε και στραγγίζουμε. Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε το νερό και τη ζάχαρη, ρίχνουμε τις φέτες καρπουζιού και βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 10 λεπτά, ξαφρίζοντας τον αφρό. Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε την κατσαρόλα για 24 ώρες...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://ioannabaltsaki.blogspot.gr