Από το: ZannetCooks.com
Ψητές τυροκροκέτες με μπαγιάτικο ψωμί ; Πολύ καλά ακούσατε. Ο καλύτερος τρόπος αξιοποίησης του μπαγιάτικου ψωμιού που έχω ετοιμάσει ως τώρα. Γίνονται αφράτες και μαλακές και κανείς δεν θα μπορέσει να αντισταθεί. Βάζουμε το ψωμί σε ένα μεγάλο μπολ και το ραντίζουμε με το γάλα
σιγά σιγά. Δεν θέλουμε ούτε πολύ νερουλό ούτε πολύ σκληρό μείγμα. Ανακατεύουμε να πάει παντού και προσθέτουμε το γάλα. Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και με καθαρά χέρια ζυμώνουμε να ενωθούν...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.zannetcooks.com
Ψητές τυροκροκέτες με μπαγιάτικο ψωμί ; Πολύ καλά ακούσατε. Ο καλύτερος τρόπος αξιοποίησης του μπαγιάτικου ψωμιού που έχω ετοιμάσει ως τώρα. Γίνονται αφράτες και μαλακές και κανείς δεν θα μπορέσει να αντισταθεί. Βάζουμε το ψωμί σε ένα μεγάλο μπολ και το ραντίζουμε με το γάλα
σιγά σιγά. Δεν θέλουμε ούτε πολύ νερουλό ούτε πολύ σκληρό μείγμα. Ανακατεύουμε να πάει παντού και προσθέτουμε το γάλα. Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και με καθαρά χέρια ζυμώνουμε να ενωθούν...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.zannetcooks.com