Από το: Chefoulis
Ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες και τις ψιλοκόβουμε, καθαρίζουμε το κρεμμύδι και το κόβουμε σε λεπτό καρέ. Πλένουμε και καθαρίζουμε τα μύδια και τις γαρίδες. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει ελάχιστα, προσθέτουμε το πιπέρι,την πάπρικα την γλυκιά, τον
ντοματοπολτό και τα σοτάρουμε λίγο για να αφήσουν τα αρώματα τους. Στη συνέχεια βάζουμε το κρεμμύδι,τα δαφνόφυλλα και το σκόρδο πολτοποιημένο ή ψιλοκομμένο. Αφού σοταριστούν όσο θέλουμε,προσθέτουμε τις ξεφλουδισμένες ντομάτες ή το κον κασέ, το νερό κι αφήνουμε να βράσει σε μέτρια φωτιά για περίπου 15-20 λεπτά μέχρι να απορροφηθεί περίπου το μισό νερό. Στην συνέχεια προσθέτουμε την καυτερή πάπρικα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες και τις ψιλοκόβουμε, καθαρίζουμε το κρεμμύδι και το κόβουμε σε λεπτό καρέ. Πλένουμε και καθαρίζουμε τα μύδια και τις γαρίδες. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει ελάχιστα, προσθέτουμε το πιπέρι,την πάπρικα την γλυκιά, τον
ντοματοπολτό και τα σοτάρουμε λίγο για να αφήσουν τα αρώματα τους. Στη συνέχεια βάζουμε το κρεμμύδι,τα δαφνόφυλλα και το σκόρδο πολτοποιημένο ή ψιλοκομμένο. Αφού σοταριστούν όσο θέλουμε,προσθέτουμε τις ξεφλουδισμένες ντομάτες ή το κον κασέ, το νερό κι αφήνουμε να βράσει σε μέτρια φωτιά για περίπου 15-20 λεπτά μέχρι να απορροφηθεί περίπου το μισό νερό. Στην συνέχεια προσθέτουμε την καυτερή πάπρικα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr