Από το: Chefoulis
Σε ένα βαθύ μπολ βάζουμε όλα τα υλικά για το ρολό κιμά και τα ζυμώνουμε καλά. Σε ένα τηγάνι βάζουμε τις δυο κουταλιές ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια,το σκόρδο, τις πιπεριές και το καρότο κομμένο σε μικρά κυβάκια, μέχρι να μαλακώσουν. Τότε προσθέτουμε τον
δυόσμο,αλάτι,πιπέρι κι αφήνουμε να κρυώσει. Απλώνουμε σε μια επιφάνεια τον κιμά που ζυμώσαμε κι από πάνω προσθέτουμε την γέμιση ,το τριμμένο κασέρι και το τυλίγουμε προσεχτικά σε ρολό. Βάζουμε σε ένα ταψί 1 ποτήρι νερό, 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο και το ρολό μας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 30 λεπτά. Το γυρνάμε και από την άλλη πλευρά και ψήνουμε για άλλα 30 λεπτά , για να...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Σε ένα βαθύ μπολ βάζουμε όλα τα υλικά για το ρολό κιμά και τα ζυμώνουμε καλά. Σε ένα τηγάνι βάζουμε τις δυο κουταλιές ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια,το σκόρδο, τις πιπεριές και το καρότο κομμένο σε μικρά κυβάκια, μέχρι να μαλακώσουν. Τότε προσθέτουμε τον
δυόσμο,αλάτι,πιπέρι κι αφήνουμε να κρυώσει. Απλώνουμε σε μια επιφάνεια τον κιμά που ζυμώσαμε κι από πάνω προσθέτουμε την γέμιση ,το τριμμένο κασέρι και το τυλίγουμε προσεχτικά σε ρολό. Βάζουμε σε ένα ταψί 1 ποτήρι νερό, 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο και το ρολό μας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 30 λεπτά. Το γυρνάμε και από την άλλη πλευρά και ψήνουμε για άλλα 30 λεπτά , για να...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr