Από το: Pandespani
Χάρη στα πασχαλινά μας έθιμα με σημαία τον οβελία, το κεφάλι του αρνιού ή του κατσικιού από ειδικός ή ασυνήθιστος γενικά μεζές όλο το χρόνο τοποθετείται με δόξα και τιμή σ’ ένα απ’ τα πιο γιορταστικά τραπέζια, με ατημέλητη φυσικότητα και στεφανωμένο με τις δάφνες της
παράδοσης. Οι περισσότεροι τσιμπολογούν τα μάγουλα, που το εύγευστο κρέας τους εύκολα αρέσει καθότι εξαιρετικά μαλακό και ελάχιστοι ασχολούνται με το υπόλοιπο φαγώσιμο μέρος (γλώσσα, γλυκάδια, μυαλό κλπ). Το κεφαλάκι έχει τελικά μια σύντομη γευστική πορεία που κυρίως βοηθάει να παραμένει οικεία η εικόνα του παρά ενισχύει την εκτίμησή μας στην γεύση του. Και όμως, για τους λάτρεις του είδους αποτελεί έναν...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.pandespani.com
Χάρη στα πασχαλινά μας έθιμα με σημαία τον οβελία, το κεφάλι του αρνιού ή του κατσικιού από ειδικός ή ασυνήθιστος γενικά μεζές όλο το χρόνο τοποθετείται με δόξα και τιμή σ’ ένα απ’ τα πιο γιορταστικά τραπέζια, με ατημέλητη φυσικότητα και στεφανωμένο με τις δάφνες της
παράδοσης. Οι περισσότεροι τσιμπολογούν τα μάγουλα, που το εύγευστο κρέας τους εύκολα αρέσει καθότι εξαιρετικά μαλακό και ελάχιστοι ασχολούνται με το υπόλοιπο φαγώσιμο μέρος (γλώσσα, γλυκάδια, μυαλό κλπ). Το κεφαλάκι έχει τελικά μια σύντομη γευστική πορεία που κυρίως βοηθάει να παραμένει οικεία η εικόνα του παρά ενισχύει την εκτίμησή μας στην γεύση του. Και όμως, για τους λάτρεις του είδους αποτελεί έναν...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.pandespani.com