Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Καθαρίζουμε και πλένουμε το κρεμμύδι. Το ψιλοκόβουμε. Σε μία κατσαρόλα, προσθέτουμε λάδι και το κρεμμύδι μας. Το σοτάρουμε. Προσθέτουμε το κιμά μας για να το σοτάρουμε και αυτό μέχρι ν' ασπρίσει και να πιει τα υγρά του. Πλένουμε και ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες.
Τις πολτοποιούμε και τις προσθέτουμε στην κατσαρόλα. Προσθέτουμε την κανέλα και το φύλλο δάφνης. Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε. Βράζουμε σε μέτρια φωτιά για καμιά ώρα περίπου. Σερβίρουμε τα ζυμαρικά μας ζεστά και πασπαλίζουμε τριμμένο ξεροτύρι ή ξερή μυζήθρα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Καθαρίζουμε και πλένουμε το κρεμμύδι. Το ψιλοκόβουμε. Σε μία κατσαρόλα, προσθέτουμε λάδι και το κρεμμύδι μας. Το σοτάρουμε. Προσθέτουμε το κιμά μας για να το σοτάρουμε και αυτό μέχρι ν' ασπρίσει και να πιει τα υγρά του. Πλένουμε και ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες.
Τις πολτοποιούμε και τις προσθέτουμε στην κατσαρόλα. Προσθέτουμε την κανέλα και το φύλλο δάφνης. Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε. Βράζουμε σε μέτρια φωτιά για καμιά ώρα περίπου. Σερβίρουμε τα ζυμαρικά μας ζεστά και πασπαλίζουμε τριμμένο ξεροτύρι ή ξερή μυζήθρα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com