Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Στο ψυγείο και στα ντουλάπια! Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε μπόλικο νεράκι και τις πατάτες με τις φλούδες, αφού τις έχουμε πλύνει από τα χώματα και τις βράζουμε μέχρι να τρυπιούνται εύκολα με το πιρούνι μας. Σε μία άλλη κατσαρόλα προσθέτουμε λάδι και σοτάρουμε τα
κρεμμύδια μας, αφού τα έχουμε κόψει σε φέτες και μόλις σοταριστούν, προσθέτουμε το βαλσάμικό μας για να τα καραμελώσουμε... Στη συνέχεια, σ' ένα στρογγυλό ταψί φούρνου (Φ30εκ., περίπου...) στρώνουμε μία στρώση πατάτες, (τις έχουμε αλατίσει), αφού έχουν κρυώσει και τις έχουμε κόψει σε στρογγυλές φέτες, μία στρώση κρεμμύδια και τη μισή μυζήθρα. Ξανά, μία στρώση πατάτες, κρεμμύδια και την υπόλοιπη μυζήθρα. Σ' ένα μπολ προσθέτουμε τ' αυγά...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Στο ψυγείο και στα ντουλάπια! Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε μπόλικο νεράκι και τις πατάτες με τις φλούδες, αφού τις έχουμε πλύνει από τα χώματα και τις βράζουμε μέχρι να τρυπιούνται εύκολα με το πιρούνι μας. Σε μία άλλη κατσαρόλα προσθέτουμε λάδι και σοτάρουμε τα
κρεμμύδια μας, αφού τα έχουμε κόψει σε φέτες και μόλις σοταριστούν, προσθέτουμε το βαλσάμικό μας για να τα καραμελώσουμε... Στη συνέχεια, σ' ένα στρογγυλό ταψί φούρνου (Φ30εκ., περίπου...) στρώνουμε μία στρώση πατάτες, (τις έχουμε αλατίσει), αφού έχουν κρυώσει και τις έχουμε κόψει σε στρογγυλές φέτες, μία στρώση κρεμμύδια και τη μισή μυζήθρα. Ξανά, μία στρώση πατάτες, κρεμμύδια και την υπόλοιπη μυζήθρα. Σ' ένα μπολ προσθέτουμε τ' αυγά...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com