Από το: Μαγειρικές διαδρομές
Νόστιμο και εμφανίσιμο γλυκό με κεράσια στο ταψί. Ζεσταίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς. Βάζω το αλεύρι και όλα τα υπόλοιπα υλικά για τη βάση- ζύμη και τα πλαθω με τα δύο χέρια, σε τριφτη ζύμη, βάζω ακόμα λίγο αλεύρι αν χρειαστεί. Η ζύμη να είναι σαν μικρά μπαλάκια
φρουλισμένη. Χωρίζω την ζύμη σε 2 μέρη. Βάζω σε μια 26 μέγεθος φόρμα, λαδόκολλα, η βούτυρο και βάζω την μισή ζύμη ομοιόμορφα και το ψήνω για 20 λεπτά, και το αφήνω λίγο να κρυώσει. Βάζω τα κεράσια, (η ότι άλλο φρούτα θέλετε μήλο, ραβεντι, δαμάσκηνα) Ανακατεύεις όλα τα υλικά για την κρέμα καλά και το βάζεις από πάνω από τα κεράσια. Και τέλος την υπόλοιπη τριφτη ζύμη. Ψήνω για ακόμα 30-40 λεπτά, να ροδοκοκκινισει...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.mageirikesdiadromes.gr
Νόστιμο και εμφανίσιμο γλυκό με κεράσια στο ταψί. Ζεσταίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς. Βάζω το αλεύρι και όλα τα υπόλοιπα υλικά για τη βάση- ζύμη και τα πλαθω με τα δύο χέρια, σε τριφτη ζύμη, βάζω ακόμα λίγο αλεύρι αν χρειαστεί. Η ζύμη να είναι σαν μικρά μπαλάκια
φρουλισμένη. Χωρίζω την ζύμη σε 2 μέρη. Βάζω σε μια 26 μέγεθος φόρμα, λαδόκολλα, η βούτυρο και βάζω την μισή ζύμη ομοιόμορφα και το ψήνω για 20 λεπτά, και το αφήνω λίγο να κρυώσει. Βάζω τα κεράσια, (η ότι άλλο φρούτα θέλετε μήλο, ραβεντι, δαμάσκηνα) Ανακατεύεις όλα τα υλικά για την κρέμα καλά και το βάζεις από πάνω από τα κεράσια. Και τέλος την υπόλοιπη τριφτη ζύμη. Ψήνω για ακόμα 30-40 λεπτά, να ροδοκοκκινισει...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.mageirikesdiadromes.gr