Από το: Μαγειρικές διαδρομές
Ευωδιαστό και ασυνήθιστο λικεράκι. Βαζουμε τα φυλλα,την κανελλα και το μπαχαρι μεσα στο αλκοολ. Τα κραταμε σε σκιερο μερος μεσα στο σπιτι για 30 μερες. Κανουμε σιροπιμε τη ζάχαρη και το νερό, το οποιο το βραζουμε 8 λεπτα και το ριχνουμε μεσα στο αλκοολ. Σουρωνουμε
με φιλτρο του καφε. Μπορούμε να προσθέσουμε και 2 σταγόνες πράσινο χρώμα ζαχαροπλαστικής όπως έκανα εγώ εδώ, αν θέλετε...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.mageirikesdiadromes.gr
Ευωδιαστό και ασυνήθιστο λικεράκι. Βαζουμε τα φυλλα,την κανελλα και το μπαχαρι μεσα στο αλκοολ. Τα κραταμε σε σκιερο μερος μεσα στο σπιτι για 30 μερες. Κανουμε σιροπιμε τη ζάχαρη και το νερό, το οποιο το βραζουμε 8 λεπτα και το ριχνουμε μεσα στο αλκοολ. Σουρωνουμε
με φιλτρο του καφε. Μπορούμε να προσθέσουμε και 2 σταγόνες πράσινο χρώμα ζαχαροπλαστικής όπως έκανα εγώ εδώ, αν θέλετε...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.mageirikesdiadromes.gr