Από το: Μαγειρικές διαδρομές
Μια συνταγή από την Κέρκυρα πολύ νόστιμη! Έχουμε το κρέας σε θερμοκρασία δωματίου πλυμένο και καλά σκουπισμένο.Βάζουμε αλάτι και πιπέρι στο αλεύρι και αλευρώνουμε το κρέας. Τινάζουμε να φύγει το πολύ αλεύρι, τηγανίζουμε τις φέτες λίγες-λίγες και τις
γυρνάμε και από την άλλη πλευρά να κάνουν κρούστα. Βγάζουμε τις φέτες,και σε χαμηλή φωτιά σοτάρουμε τα σκόρδα,προσεχτικά προσθέτουμε το μπαλσάμικο και στην συνέχεια το κρασί. Τοποθετούμε τις φέτες σε στρώσεις,προσθέτουμε τον ζωμό του βοδινού με το ζεστό νερό του,τον μαϊντανό και σιγοβράζουμε μέχρι να γίνει το κρέας και να...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.mageirikesdiadromes.gr
Μια συνταγή από την Κέρκυρα πολύ νόστιμη! Έχουμε το κρέας σε θερμοκρασία δωματίου πλυμένο και καλά σκουπισμένο.Βάζουμε αλάτι και πιπέρι στο αλεύρι και αλευρώνουμε το κρέας. Τινάζουμε να φύγει το πολύ αλεύρι, τηγανίζουμε τις φέτες λίγες-λίγες και τις
γυρνάμε και από την άλλη πλευρά να κάνουν κρούστα. Βγάζουμε τις φέτες,και σε χαμηλή φωτιά σοτάρουμε τα σκόρδα,προσεχτικά προσθέτουμε το μπαλσάμικο και στην συνέχεια το κρασί. Τοποθετούμε τις φέτες σε στρώσεις,προσθέτουμε τον ζωμό του βοδινού με το ζεστό νερό του,τον μαϊντανό και σιγοβράζουμε μέχρι να γίνει το κρέας και να...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.mageirikesdiadromes.gr