Από το: Σπιτικές συνταγές
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι με τα κρεμμύδια, τα ξερά και τα φρέσκα, το σκόρδο και τα κολοκυθάκια ανακατεύοντας ελαφριά να τσιγαριστούν. Βάζουμε τον πελτέ, αλάτι, πιπέρι, λίγη ρίγανη συνεχίζοντας για ένα λεπτό το ανακάτεμα, ρίχνουμε το κονκασέ, το μαϊντανό και νερό
να σκεπάσει το φαγητό μας. Ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά να τσιτώνονται τα κολοκυθάκια μας. Χτυπάμε τα αυγά με ένα πηρούνι, τα αλατίζουμε ελαφρώς και τα ρίχνουμε στο τσικάλι σε χαμηλή φωτιά. Δεν ανακατεύουμε, μόνο κουνάμε ελαφρώς το τσικάλι ανά διαστήματα και ψήνουμε για περίπου 10 λεπτά, να ψηθεί το αυγό και...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretacuisine.blogspot.gr
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι με τα κρεμμύδια, τα ξερά και τα φρέσκα, το σκόρδο και τα κολοκυθάκια ανακατεύοντας ελαφριά να τσιγαριστούν. Βάζουμε τον πελτέ, αλάτι, πιπέρι, λίγη ρίγανη συνεχίζοντας για ένα λεπτό το ανακάτεμα, ρίχνουμε το κονκασέ, το μαϊντανό και νερό
να σκεπάσει το φαγητό μας. Ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά να τσιτώνονται τα κολοκυθάκια μας. Χτυπάμε τα αυγά με ένα πηρούνι, τα αλατίζουμε ελαφρώς και τα ρίχνουμε στο τσικάλι σε χαμηλή φωτιά. Δεν ανακατεύουμε, μόνο κουνάμε ελαφρώς το τσικάλι ανά διαστήματα και ψήνουμε για περίπου 10 λεπτά, να ψηθεί το αυγό και...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretacuisine.blogspot.gr