Από το: Σπιτικές συνταγές
Πλένουμε το κρέας και το αφήνουμε να σουρώσει καλά. Στη μεγάλη χύτρα βάζουμε το λάδι με το κρέας και το κρεμμύδι, το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη, το μπαχάρι και τα δαφνόφυλλα και τσιγαρίζουμε καλά. Σβήνουμε με το κρασί, ανακατεύουμε και σε 3 λεπτά κλείνουμε τη
χύτρα και ψήνουμε για 20 λεπτά. Κατεβάζουμε από το μάτι και αφήνουμε να πέσει η βαλβίδα. Συνοδεύουμε με τηγανητές πατάτες...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretacuisine.blogspot.gr
Πλένουμε το κρέας και το αφήνουμε να σουρώσει καλά. Στη μεγάλη χύτρα βάζουμε το λάδι με το κρέας και το κρεμμύδι, το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη, το μπαχάρι και τα δαφνόφυλλα και τσιγαρίζουμε καλά. Σβήνουμε με το κρασί, ανακατεύουμε και σε 3 λεπτά κλείνουμε τη
χύτρα και ψήνουμε για 20 λεπτά. Κατεβάζουμε από το μάτι και αφήνουμε να πέσει η βαλβίδα. Συνοδεύουμε με τηγανητές πατάτες...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretacuisine.blogspot.gr