Από το: Κοπιάστε στην Κουζίνα μου
Το χοιρινό κότσι, δηλαδή τα μπροστινά πόδια του γουρουνιού, είναι από τα πιο φτηνά κομμάτια κρέατος, τα οποία εάν μαγειρευτούν σωστά, γίνονται ένα νοστιμότατο γεύμα, τρυφερό όλο γεύση. Αυτό το πιάτο που είναι εμπνευσμενο από την κλασσική συνταγή Χοιρινό με
Σελινόριζα, το διαμόρφωσα για να γίνει με κότσι και μπύρα στη γάστρα. Καψαλίζουμε το κότσι (εάν έχει τρίχες). Το πλένουμε και το στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σωτάρουμε το κότσι από όλες τις πλευρές, μέχρι να ροδίσει, για περίπου δέκα λεπτά. Σβήνουμε με την μπύρα και το αφήνουμε να βράσει για μερικά λεπτά. Το αδειάζουμε μέσα στη γάστρα με όλα τα υγρά. Σκουπίζουμε το τηγάνι και...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.kopiaste.info
Το χοιρινό κότσι, δηλαδή τα μπροστινά πόδια του γουρουνιού, είναι από τα πιο φτηνά κομμάτια κρέατος, τα οποία εάν μαγειρευτούν σωστά, γίνονται ένα νοστιμότατο γεύμα, τρυφερό όλο γεύση. Αυτό το πιάτο που είναι εμπνευσμενο από την κλασσική συνταγή Χοιρινό με
Σελινόριζα, το διαμόρφωσα για να γίνει με κότσι και μπύρα στη γάστρα. Καψαλίζουμε το κότσι (εάν έχει τρίχες). Το πλένουμε και το στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σωτάρουμε το κότσι από όλες τις πλευρές, μέχρι να ροδίσει, για περίπου δέκα λεπτά. Σβήνουμε με την μπύρα και το αφήνουμε να βράσει για μερικά λεπτά. Το αδειάζουμε μέσα στη γάστρα με όλα τα υγρά. Σκουπίζουμε το τηγάνι και...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.kopiaste.info