Από το: ZannetCooks.com
Σπαράγγια στο φούρνο με γεμιστές σαρδέλες για σήμερα. Το ακριβό, σχετικά σπαράγγι με το ψάρι της φτωχολογιάς σε ένα εξαιρετικό δέσιμο στο πιάτο μας. Χτυπάμε στο multi τον μαϊντανό, το σκόρδο, τις σταφίδες, το κουκουνάρι, το ξύσμα λεμονιού, μια κουταλιά από το λάδι
και λίγο αλατοπίπερο και τα φυλάμε στην άκρη. Απλώνουμε τα σπαράγγια σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και τα ραντίζουμε με μια κουταλιά από το λάδι. Αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 30 λεπτά. Γεμίζουμε την κοιλιά από τις σαρδέλες και τις απλώνουμε πάνω στα σπαράγγια ή απλώνουμε τις σαρδέλες και από πάνω το μείγμα μαϊντανού. Διασκορπίζουμε το θρυμματισμένο ψωμί και...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.zannetcooks.com
Σπαράγγια στο φούρνο με γεμιστές σαρδέλες για σήμερα. Το ακριβό, σχετικά σπαράγγι με το ψάρι της φτωχολογιάς σε ένα εξαιρετικό δέσιμο στο πιάτο μας. Χτυπάμε στο multi τον μαϊντανό, το σκόρδο, τις σταφίδες, το κουκουνάρι, το ξύσμα λεμονιού, μια κουταλιά από το λάδι
και λίγο αλατοπίπερο και τα φυλάμε στην άκρη. Απλώνουμε τα σπαράγγια σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και τα ραντίζουμε με μια κουταλιά από το λάδι. Αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 30 λεπτά. Γεμίζουμε την κοιλιά από τις σαρδέλες και τις απλώνουμε πάνω στα σπαράγγια ή απλώνουμε τις σαρδέλες και από πάνω το μείγμα μαϊντανού. Διασκορπίζουμε το θρυμματισμένο ψωμί και...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.zannetcooks.com