Από το: Μυρωδιές και νοστιμιές
Για όσους ακόμα είναι σκεπτική για το τι θα κάνουν απόψε μια απλή και νοστιμότατη συνταγή για να εντυπωσιάσετε και τους πιο απαιτητικούς. Εύχομαι σε όλους Καλό Νέο Έτος και να περάσετε υπέροχα. Να αποχαιρετίσετε το 2014 με χαμόγελο πίστη και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Το 2015 να σας φέρει μόνο χαρά και πάνω απ’ όλα υγεία σε σας και στα αγαπημένα σας
πρόσωπα γιατί όλα τα όλα είναι περιττά. Η σοκολάτα που θα βάλετε είναι θέμα γούστου. Αν σας αρέσει η μαύρη σοκολάτα το γλυκό πάλι θα γίνει νοστιμότατο. Είναι όμως πολύ σημαντικό η σοκολάτα σας να είναι καλής ποιότητας. Λαδώνετε και αλευρώνετε μια φόρμα με διάμετρο 22 εκ. Για το παντεσπάνι λιώνεται την σοκολάτα και την αφήνετε μέχρι να γίνει χλιαρή...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://mirodieskainostimies.blogspot.gr
Για όσους ακόμα είναι σκεπτική για το τι θα κάνουν απόψε μια απλή και νοστιμότατη συνταγή για να εντυπωσιάσετε και τους πιο απαιτητικούς. Εύχομαι σε όλους Καλό Νέο Έτος και να περάσετε υπέροχα. Να αποχαιρετίσετε το 2014 με χαμόγελο πίστη και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Το 2015 να σας φέρει μόνο χαρά και πάνω απ’ όλα υγεία σε σας και στα αγαπημένα σας
πρόσωπα γιατί όλα τα όλα είναι περιττά. Η σοκολάτα που θα βάλετε είναι θέμα γούστου. Αν σας αρέσει η μαύρη σοκολάτα το γλυκό πάλι θα γίνει νοστιμότατο. Είναι όμως πολύ σημαντικό η σοκολάτα σας να είναι καλής ποιότητας. Λαδώνετε και αλευρώνετε μια φόρμα με διάμετρο 22 εκ. Για το παντεσπάνι λιώνεται την σοκολάτα και την αφήνετε μέχρι να γίνει χλιαρή...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://mirodieskainostimies.blogspot.gr