Από το: Μαγειρικές διαδρομές
Πολύ νόστιμο και ελαφρύ φαγητό! Καθαρίζουμε, πλένουμε τα ψάρια μας. Αλατοπιπερώνουμε, τα αλείφουμε καλά με λάδι και λεμόνι. Βάζουμε σε ταψί τα ψαράκια ,ανάμεσα τις πατάτες μέτριες κομμένες για να ψηθούν μαζί με τα ψάρια,τις αλατοπιπερώνουμε κι αυτές,
πασπαλίζουμε με ρίγανη και το σκόρδο τέλος βάζουμε και τα δαφνόφυλλα απάνω. Ρίχνουμε λάδι και το νερό,αφήνουμε να ψηθούν σε προθερμασμένο φούρνο 180-190ο ΄για 30 λεπτά. Στο τέλος ρίχνουμε τον χυμό λεμόνι και αφήνουμε 10' ακόμα στο φούρνο να απορροφήσει τον χυμό και να ροδίσουν πατάτες και ψάρι...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.mageirikesdiadromes.gr
Πολύ νόστιμο και ελαφρύ φαγητό! Καθαρίζουμε, πλένουμε τα ψάρια μας. Αλατοπιπερώνουμε, τα αλείφουμε καλά με λάδι και λεμόνι. Βάζουμε σε ταψί τα ψαράκια ,ανάμεσα τις πατάτες μέτριες κομμένες για να ψηθούν μαζί με τα ψάρια,τις αλατοπιπερώνουμε κι αυτές,
πασπαλίζουμε με ρίγανη και το σκόρδο τέλος βάζουμε και τα δαφνόφυλλα απάνω. Ρίχνουμε λάδι και το νερό,αφήνουμε να ψηθούν σε προθερμασμένο φούρνο 180-190ο ΄για 30 λεπτά. Στο τέλος ρίχνουμε τον χυμό λεμόνι και αφήνουμε 10' ακόμα στο φούρνο να απορροφήσει τον χυμό και να ροδίσουν πατάτες και ψάρι...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.mageirikesdiadromes.gr