Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Σνίτσελ ελαφριά στο φούρνο

Written By Unknown on Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016 | Σεπτεμβρίου 26, 2016

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Μαγειρικές διαδρομές
Τα σνίτσελ στο φούρνο γίνονται πολύ πιο ελαφριά από ότι στο τηγάνι, η μουστάρδα και το τυρί προσθέτουν γεύση στο μείγμα.  Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, προσθέτουμε μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη,τριμμένο τυρί(προαιρετικά) για εμένα απαραίτητο δίνει πολύ ωραία γεύση! Βάζουμε σε ένα

μπολ τα σνίτσελ και περιχύνουμε με το μείγμα εάν μπορούμε, τα αφήνουμε για μισή έως 1 ώρα, να ρουφήξουνε τις γεύσεις και να γίνουν μαλακά. Βουτάμε ένα ένα τα σνίτσελ στη φρυγανιά. Απλώνουμε αλουμινόχαρτο στη σχάρα του φούρνου, τοποθετούμε τα σνίτσελ στο αλουμινόχαρτο, με ελάχιστο ελαιόλαδο, προκειμένου να μην κολλήσουν...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.mageirikesdiadromes.gr


SHARE

About Unknown