Από το: Μαγειρικές διαδρομές
Τα σνίτσελ στο φούρνο γίνονται πολύ πιο ελαφριά από ότι στο τηγάνι, η μουστάρδα και το τυρί προσθέτουν γεύση στο μείγμα. Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, προσθέτουμε μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη,τριμμένο τυρί(προαιρετικά) για εμένα απαραίτητο δίνει πολύ ωραία γεύση! Βάζουμε σε ένα
μπολ τα σνίτσελ και περιχύνουμε με το μείγμα εάν μπορούμε, τα αφήνουμε για μισή έως 1 ώρα, να ρουφήξουνε τις γεύσεις και να γίνουν μαλακά. Βουτάμε ένα ένα τα σνίτσελ στη φρυγανιά. Απλώνουμε αλουμινόχαρτο στη σχάρα του φούρνου, τοποθετούμε τα σνίτσελ στο αλουμινόχαρτο, με ελάχιστο ελαιόλαδο, προκειμένου να μην κολλήσουν...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.mageirikesdiadromes.gr
Τα σνίτσελ στο φούρνο γίνονται πολύ πιο ελαφριά από ότι στο τηγάνι, η μουστάρδα και το τυρί προσθέτουν γεύση στο μείγμα. Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, προσθέτουμε μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη,τριμμένο τυρί(προαιρετικά) για εμένα απαραίτητο δίνει πολύ ωραία γεύση! Βάζουμε σε ένα
μπολ τα σνίτσελ και περιχύνουμε με το μείγμα εάν μπορούμε, τα αφήνουμε για μισή έως 1 ώρα, να ρουφήξουνε τις γεύσεις και να γίνουν μαλακά. Βουτάμε ένα ένα τα σνίτσελ στη φρυγανιά. Απλώνουμε αλουμινόχαρτο στη σχάρα του φούρνου, τοποθετούμε τα σνίτσελ στο αλουμινόχαρτο, με ελάχιστο ελαιόλαδο, προκειμένου να μην κολλήσουν...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.mageirikesdiadromes.gr